Een 61-jarige man uit Herentals is zaterdag mishandeld op de Markt van het Zeelandse Domburg. De politie van Domburg zoekt nu getuigen van de feiten.  De dader sloeg de Herentalsenaar meerdere malen. 

'Ineens liep er een hem onbekende man hard tegen hem aan en sloeg de Belgische man tegen zijn rug aan', zegt Mireille Aalders, woordvoerder / communicatieadviseur politie Domburg. 

'De 'aanvaller' kwam hierna ten val en is hard weggerend het dorp in. Een omstander is nog achter de aanvaller aangerend, maar kon deze niet meer te pakken krijgen. Wij hebben een getuigenoproep gedaan in de media om erachter te komen of mensen hebben gezien wie de aanvaller is. Ik heb op dit moment geen informatie dat er zich ook daadwerkelijk mensen bij ons hebben gemeld die de identiteit van de aanvaller kunnen vertellen.

Het slachtoffer, de 61-jarige man uit Herentals, heeft zich onder doktersbehandeling  gesteld, maar dat hij er geen blijvend letsel aan heeft overgehouden. De man had last van zijn rug, maar dit moest binnen een paar dagen weer over zijn.'

De dader is een man van rond de 50 jaar oud met grijs haar.  De politie van Domburg heeft een signalement verspreid.   (pol Domburg)